O knjizi

knjigaKako bi bilo kada biste mogli da naučite jednostavne i praktične metode kojima biste mogli lako da izgradite najbolju verziju sebe i da svaki dan živite svoj najbolji život? Da snovi mogu da postanu realnost, moja priča je najbolji dokaz i zato ovom knjigom želim da vam otkrijem kako da i vi razvijete svoj maksimalni potencijal.

Od srca vam čestitam ako ste se odlučili da pročitate ovu knjigu i dok čitate ove redove, već ste napravili prvi odlučujući korak ka više zadovoljstva i uspeha, ka boljoj komunikaciji i ličnoj promeni. Šta god da želite da postignete, da lakše ostvarite svoje ciljeve, da ste motivisaniji na poslu, da imate još bolje odnose s kolegama i poznanicima ili da postanete svesniji svojih unutrašnjih potencijala, koristeći se Naukom Ličnog Prosperiteta (NLP), ponudiću vam mnogobrojne praktične primere, savete, vežbe, tehnike i metode koje možete odmah da primenite.

Čitajući ovu knjigu saznaćete više o neurolingvističkom programiranju (NLP), jednom od najfascinantnijih modela za razvoj ličnosti našeg vremena.

NLP danas ima svoje mesto i predstavlja standard u razvoju kadrova internacionalnih kompanija i u školovanju prosvetnih radnika, trenera, coacheva, konsultanata, lekara… Kao izuzetno efikasna i brza metoda promene, NLP dobija sve više naučnu potvrdu i priznanje. Najaktuelnija saznanja iz neuroloških nauka potvrđuju i dokazuju funkcionalnost mnogobrojnih NLP intervencija. Savršeno implementiran u sferu biznisa i vrhunskog sporta, NLP u oblasti školstva i zdravstva takođe nudi mnogobrojne mogućnosti za primenu a u međuvremenu je postao deo standardne edukacije svih ljudskih resursa, menadžera, profesora, lekara i medicinskog osoblja u Zapadnoj Evropi. NLP je svestrana i dinamična meto- da, neprestano se usavršava kroz ljude koji ga primenjuju i čine ga uvek doslednim novim zahtevima u praksi. Time NLP postaje i ostaje metoda budućnosti.

Ja sam prvi NLP  master trener u Srbiji. Živela sam u Nemčkoj i radila kao rukovodilac prodaje i NLP trener kada sam shvatila da se u našoj zemlji i u okruženju niko profesionalno ne bavi NLP-om. Jednog dana, 2003. godine, odlučila sam da ovu metodologiju praktično donesem u našu zemlju i počela sam da držim prve treninge kod nas i na našem jeziku 2004. godine. Ova knjiga je nastala kao rezultat mog dugogodišnjeg iskustva u praksi i sadrži različite elemente tog rada, kao što su moje kolumne iz raznih magazina i dosta praktičnih primera i vežbi iz oblasti standardne NLP edukacije, za koju sam tokom svih ovih godina postala najveći ekspert. Osim toga, u knjizi ćete naći mnogo toga korisnog što sam naučila uspešno da kombinujem, a sve to sam primenila u svojoj poslovnoj praksi, i u privatnom životu, baš ovde u Srbiji. Pošto su u knjigu utkane kolumne i razni moji stručni članci, kao i ovdašnja iskustva i mnogobrojni primeri, često se menja stil pisanja, što knjigu čini dinamičnom, životnom i lako primenljivom.

U svaku od ponuđenih tema bićete uvedeni veoma temeljno, stručno i u isto vreme kratko i lako razumljivo. Mnogim primerima će biti slikovito demonstrirana primena u poslovnoj praksi i u svakodnevnom privatnom životu. U ovoj knjizi ćete naći mnoštvo vežbi koje će vas korak po korak, a redom kojim su napisane, podučiti NLP-u i učiniti vas uspešnijim, zadovoljnijim i srećnijim. A kroz knjigu će vas voditi i crtani lik koga smo nazvali Srećko. Nacrtala ga je moja draga polaznica Žana Tomić i to da sebi ulepša proces učenja, crtala ga je po skripti sa naše NLP edukacije, a onda ga je posebno doterala za vas i ovu knjigu. On će vam pomagati da sve vizuelno razumete i sa lakoćom slikovito zamislite, kako biste još lakše i brže učili.

Bićete iznenađeni kako brzo i delotvorno možete da postignete značajne promene uz ovaj veoma specifičan program.

Slavica Squire
Internacionalni NLP Master Trener & Master Coach Trener

COPYRIGHT © 2011 - 2017 SLAVICA SQUIRE | ALL RIGHTS RESERVED.