Radionica Sreća

sreca-radionica-28-11-2017

Verujem da već znate da je moja nova knjiga pod nazivom ”Najbolja od svih osveta je SREĆA” u knjižarama. Knjiga je namenjena ljudima koji žele isključivo da se bave svojom srećom i da se rasterete svega što nose iz prošlosti, da zaleče svoje rane, da dozvole da ”otpadnu kraste” i da srećno i rasterećeno žive sada i ovde dok idu ka svojoj svetloj budućnosti. U knjizi se nalazi puno efektnih metoda, kroz koje vas vodim, korak po korak, a sve su to isprobane metode koje su meni koristile da učinim svoj život predivnim. Osim toga ima i po neka moja lična priča da probudi vašu hrabrost i da vam bude inspiracija.

Specijalno za vas sam pripremila premijernu radionicu po knjizi, a na kojoj ćete imati priliku da dobijete potpisanu knjigu i sa mnom da prođete kroz sve vežbe. Zbog velikog interesovanja otvorili smo još jedan termin u Beogradu 28. novembra 18.30h.

Prijavite se odmah, radionica ima ograničen broj mesta. Povedite sa sobom nekoga do koga vam je stalo i vidimo se uskoro. Sve što treba da uradite je da popunite formu ispod teksta. Nakon prijave dobićete mail sa instrukcijom za plaćanje, ako ne vidite mail u svom inbox-u onda obavezno proverite spam folder. Uplatom rezervišete svoje mesto, dobijate na poklon knjigu koja u knjižarama košta 999 dinara, uz to još i izvanrednu radionicu posle koje ništa više neće biti isto. Osim što je to jedna divna mogućnost da provedemo veče zajedno, biće i izuzetnih iznenađenja, a sve to za samo 2000 dinara.

Ime i prezime: *
Telefon: *
E-mail: *
Zanimanje: *

Ovo je izvanredna prilika, iskoristite je odmah sada!

Za vaše najviše dobro od srca ❤️
Slavica

COPYRIGHT © 2011 - 2017 SLAVICA SQUIRE | ALL RIGHTS RESERVED.