ВЕЧЕР СО СЛАВИЦА СКВАЕР – РАБОТИЛНИЦА СРЕЌА И ПОДАРОК ПОТПИШАНА КНИГА

by Slavica Squire  / 19.04.2018

Верувам веќе знаете дека мојата нова книга со наслов „Најдобрата одмазда од сите е СРЕЌАТА“ е во книжарниците. Книгата е наменета на луѓето кои сакаат исклучиво да се занимаваат со својата среќа и да се растоварат од сѐ што носат од минатото, да ги залечат своите рани, да дозволат да „отпаднат лушпите“ и среќно и…