Događaji

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na sledećem događaju kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život o kakvom ste oduvek sanjali.

Kalendar događaja

Vreme do sledećeg događaja

02

jun

2018

Prezentacione veštine

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

Da li se svaki put skamenite kada se nađete u situaciji da govorite pred većom grupom ljudi? Koliko god se spremali za neku prezentaciju, koliko god bili sigurni u svoje znanje, opet se nađete u situaciji da vam stane knedla u grlu kada treba da izgovorite već uvodnu rečenicu koju ste već dobro uvežbali pred ogledalom.

 

Onda je Slavičin autorski program Prezentacione veštine upravo za vas – pročitajte nešto više o samoj edukaciji i pridružite nam se!

16

jun

2018

НЛП Стартер во Скопје

clock icon09:30 - 18:00 location iconСкопје

22

jun

2018

Power Business Design

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

22

maj

9 DANA KOJI MENJAJU ŽIVOT

location icon

01

maj

USPEŠNO SERTIFIKOVANA NOVOSADSKA GRUPA NLP PRACTITIONER-A

location icon

23

apr

SERTIFIKOVANA 52. GRUPA NLP PRACTITIONER-A

location icon

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"I dok većina nas zamišlja svoje ciljeve, stvaramo bolje verzije sebe, napredujemo, razvijamo se, da li smo se ikada zapitali da li to moze i na lakši način i da nam neko na tom putu može pomoći?"

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

Download free ebook