Događaji

Vreme je da pokrenete svoju stvaralačku energiju i ispišete scenario svoga života - a upravo je Slavica tu da vam u tome i pomogne! Rezervišite svoje mesto na sledećem događaju kako biste se upoznali sa jednostavnim metodama koje će vam pomoći da kreirate život o kakvom ste oduvek sanjali.

Kalendar događaja

Vreme do sledećeg događaja

03

mar

2018

NLP Starter - RASPRODATO

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

Rezervišite sebi mesto na najposećenijem dvodnevnom NLP treningu u regionu, sa odličnom reputacijom, koji može vaš uspeh i sreću da podigne na još viši nivo. Otkrijte moćne NLP tehnike i naučite kako jednostavno možete da ih primenite u svom privatnom i poslovnom životu, da postanete još efikasniji u ostvarivanju svojih ciljeva, uticajniji u komunikaciji i tako postanete još uspešniji i srećniji.

”Ko dugo želi da bude srećan, taj mora često da se menja” Konfučije

10

mar

2018

NLP Starter - RASPRODATO

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

31

mar

2018

Coaching Starter

clock icon09:30 - 18:00 location iconBeograd

11

dec

POWER LIFE DESIGN 2017

location icon

10

okt

COACHING STARTER, DVODNEVNA EDUKACIJA SAMO ZA ODLUČNE

location icon

07

jul

KAKAV JE VAŠ EMOTIVNI ŽIVOT?

location icon

Tanja Malešević

"Public Affairs Coordinator, EXIT Foundation"

"I dok većina nas zamišlja svoje ciljeve, stvaramo bolje verzije sebe, napredujemo, razvijamo se, da li smo se ikada zapitali da li to moze i na lakši način i da nam neko na tom putu može pomoći?"

Vojislav Matejić

"Direktor, VDG Solutions"

"Slavičino ogromno znanje, posvećenost, ljubav i iskustvo, Profina metafizika i metafore i Katina energija kao i podrška ostatka tima Coaching Akademije daju zajedno pobedničku kombinaciju u najboljoj i najkvalitetnijoj edukaciji budućih coacheva."

Selma Šljivo Mašić

"Brand Manager "Orbico", BiH"

"Fantastična stvar koju doživite na Coaching Akademiji je da postanete svesni sebe. Od nas samih sve počinje - promena kreće od nas. Moja misija, vizija je da budem podrška ljudima da žive svoj san i kreiraju život kakav žele, jer ste me u tome podržali i naučili kako da ja budem i za druge. Biram da Coaching Akademiju Slavice Squire zovem "Magijom života"."

POZOVI 064 64 51 391

Download free ebook