НЛП Стартер во Скопје

Скопје | jun 16 - jun 17, 2018

Preostalo vreme do događaja

O treningu

Доколку сте подготвени да го направите следниот чекор, како на приватниот, така и на деловниот план, придружете ни се на феноменалниот НЛП Стартер тренинг, каде што ќе научите како да ги примените племенитите НЛП техники за да постигнете неверојатни резултати во сѐ што правите.

НЛП Стартер во Скопје

Со проучувањето на извонредноста, Неуро Лингвистичкото Програмирање (НЛП) се разви во фантастична методологија која помага успешните луѓе да бидат уште поуспешни во она што го прават. НЛП на едноставен и разбирлив начин објаснува како луѓето размислуваат, што чувствуваат, како се изразуваат и однесуваат, сѐ со цел да постигнат врвни резултати. Кога ќе ги разберете сите аспекти на НЛП и кога ќе научите ефективно да ги применувате, индивидуално и на ниво на организацијата, подобро ќе разберете како функционира не само вашиот ум туку и другите луѓе со кои што доаѓате во контакт.

Zašto bi trebalo da se odlučite za ovaj trening:

Без оглед на големината на компанијата и индустријата во која работите, во денешново деловно опкружување владее конкуренцијата. НЛП Стартер тренингот со Славица Скваер на исклучително професионален начин ќе ве запознае со сите придобивки на НЛП и на неговата примена во работата. Искористете ја оваа неверојатна можност да со вашето лично искуство се запознаете со феноменалната методологија и да научите како да ја примените и доживеете неверојатен деловен успех.

Славица Скваер ќе ве научи како најлесно да ги користите моќните НЛП процеси и поефикасно да ги постигнете целите кои сте ги поставиле, како и да го подобрите начинот на комуникација.

НЛП Стартер во Скопје će vas naučiti kako da:

 • Применувате НЛП вештини за продажба, маркетинг, решавање на конфликти, преговарање;
 • Поставите цели, а потоа и да ги постигнете;
 • Станете врвен комуникатор и да воспоставувате одличен рапорт со различни типови на луѓе;
 • Разбирате различни стилови на размислување;
 • Максимално ја изострите вашата моќ за забележување;
 • Ја користите моќта на вашиот ум и ресурсите кои ги поседувате.

Веруваме дека по оваа обука ќе бидете инспирирани и мотивирани да го збогатите вашето знаење и да дознаете повеќе за малите тајни на НЛП методологијата, затоа ве советуваме да ги погледнете и останатите програми на Славица и да одлучите за следниот чекор кон креирање на својот успех и најдобрата верзија од себе.

Скопје | jun 16-jun 17, 2018

clock icon09:30

Investicija je 120 eura
Trener Славица Скваер
Dostupnost Preostalo je još mesta Check Icon

Kontakt za rezervaciju

НЛП Стартер во Скопје će vas naučiti kako da:

 • Применувате НЛП вештини за продажба, маркетинг, решавање на конфликти, преговарање;
 • Поставите цели, а потоа и да ги постигнете;
 • Станете врвен комуникатор и да воспоставувате одличен рапорт со различни типови на луѓе;
 • Разбирате различни стилови на размислување;
 • Максимално ја изострите вашата моќ за забележување;
 • Ја користите моќта на вашиот ум и ресурсите кои ги поседувате.

Веруваме дека по оваа обука ќе бидете инспирирани и мотивирани да го збогатите вашето знаење и да дознаете повеќе за малите тајни на НЛП методологијата, затоа ве советуваме да ги погледнете и останатите програми на Славица и да одлучите за следниот чекор кон креирање на својот успех и најдобрата верзија од себе.

Download free ebook